10 plasztikai sebész, akiket jó szívvel ajánlunk

Bemutatunk 10 plasztikai sebészt Magyarországról

Hazánkban rengeteg kiváló plasztikai sebész praktizál, melyek közül három nevet emelünk most ki. Komoly tanulmányok, egy életen át való tanulás, az újdonságok megismerése és gyors átvétele, majd eredményes és biztonságos alkalmazása, nemzetközi elismertség, fontos tisztségek betöltése és a legrangosabb tagságok adják a plasztikai sebészek rangsorolásának alapját. De van itt még egy tényező, mégpedig talán a legfontosabb. Ez a tényező a páciensek, az emberek elismerése. Következzék most egy szubjektív rangsorban 10 plasztikai sebész, kezdve a három legnépszerűbb és legsikeresebbel, akik nagy eredményeket tettek le az asztalra!

Budapestről három plasztikai sebész

  1. Dr. Toperczer Zsolt

 

Dr. Toperczer Zsolt adjunktus 26 év általános sebészi és 17 év plasztikai sebészi tapasztalatot tud a háta mögött. Magánrendelését 2002-ben kezdte, jelenleg a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál folytat kiemelkedő praktizálást. Gyakorlati tanulmányait a magyar plasztikai sebészet hőskorának legnagyobbja mellett szerezte, majd eme tudást Németországban csiszolta még tökéletesebbre.

→ Dr. Toperczer Zsolt

 

  1. Dr. Karvász Tamás

Szintén ISAPS tag, ezen kívül vezető orvosa és társtulajdonosa a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnak. Karvász doktor érdemei közt fontos megemlítenünk, hogy igazi úttörő a szakmában. Új keletű alakformáló beavatkozásokat honosított meg Magyarországon és sok egyéb plasztikai eljárást próbált ki majd vezetett be hazánkban. Arcfiatalítás és mellműtétek területen kimagaslót alkotott, előadásokat is tartott e témákban.

Dr. Karvász Tamás

 

  1. Dr. Mohammad T. Jaberansari

A perzsa származású doktor úr a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető sebésze. Hibátlan kivitelezés, maximalizmus és alázatosság jellemzi leginkább Dr. Jaberansarit. Anyanyelvén kívül angolul és magyarul is várja a kedves vendégeket konzultációra, tanácsadásra, plasztikai sebészeti beavatkozásra.

Dr. Mohammad T. Jaberansari

 

A vidéki városok plasztikai sebészei

  1. Dr. Fábián Zsolt Debrecenben mellett Egerben, Kisvárdán, valamint Szatmárnémetiben és Nagyváradon is praktizál.
  2. Dr. Molnár Csaba szintén debreceni plasztikai sebész, aki 2010 óta országos szinten fontos tisztséget tölt be, mégpedig Plasztikai és Égéssebészeti Országos Szakfelügyelő Főorvos. Ő is rendelkezik ISAPS tagsággal, sőt 2012-től az ISAPS Magyarországot képviselő nemzeti titkára.
  3. Dr. Viczián Csaba Szegeden érhető el. Szinte minden neves plasztikai sebészeti osztályon megfordult már, széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik. Itthon és külföldön is folyamatosan képezi magát, valamint előadásokat is tart.
  4. Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész szintén Szegeden él és dolgozik. IPRAS, MPHEST, EURAPS tag, aki több évig töltött be vezetőségi szerepet az említett társaságoknál. Számos külföldi továbbképzésen vett részt Tel Avivtól San Franciscoig, így szerezve széleskörű ismereteket és gyakorlatot. 2007 óta a szegedi Szent Gellért magánklinika vezetője.
  5. Dr. Sándor Imre sebész, traumatológus és plasztikai sebész, valamint regionális plasztikai sebész szakfőorvos és igazságügyi orvos-szakértő, aki Sopronban és Szombathelyen praktizál.
  6. Dr. Nagy Lajos Vác városában és Óbudán érhető el. Fő területei a mellfelvarrás, mellnagyobbítás, hasplasztika. Többek között a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) és a International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery tagja.
  7. Dr. Fierpasz Ferenc a békéscsabai plasztikai sebész mellplasztikától kezdve az arcműtéteken át az intim plasztikáig végez beavatkozásokat. IPRAS ÉS MPHEST tagsággal bír, tudományos tevékenysége számos kongresszusra kijuttatta (Rhodos, Stockholm).

A három budapesti plasztikai sebészt az alábbi képre kattintva is elérheti

PSB-logo