Tudd meg, hogyan tehetsz többet a szépségedért! – A jó plasztikai sebész

Feszesebb formákra, nagyobb keblekre vágysz? Nehezen megy le az az utolsó pár centi a derekadról? Esetleg várandósság után nyernéd vissza mihamarabb korábbi formádat? Kéne egy jó plasztikai sebész, aki segít az áhított forma eléréseben? A külsővel való elégedettség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan élhessük meg mindennapjainkat és elégedetten pillanthassunk a tükörbe. De vajon elegendő-e, ha odafigyelünk a testmozgásra és a táplálkozásra? Ugyanezek a tényezők nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy energikusak, fittek legyünk és a súlyfeleslegtől is sikerüljön megszabadulni, de vannak olyan faktorok, melyeket a legnagyobb kitartással sem tudunk megváltoztatni az életmódváltással. Ilyenkor jön képbe a plasztikai sebészet, amely az orvostudomány eredményeit állítja a szépség szolgálatába. Persze megtalálni a jó plasztikai sebészt sem könnyű, de a cikkben találhatsz ajánlások alapján nem lesz nehéz eligazodni.

Mellnagyobbítás – a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás

Ha sorra vennénk a plasztikai beavatkozásokat népszerűség szerint, akkor a mellplasztika valószínűleg vezetné a listát. A minden korábbinál nagyobb keresettségnek örvendő mellnagyobbítással és egy jó plasztikai sebész segítségével megvalósíthatóak a telt, dús keblek, vagy akár a méretbeli eltérések is korrigálhatóak. A telt mellek a nőiesség szimbólumai, melyekről a legtöbb kis keblekkel megáldott nő csak álmodik. Ez a terület nem alakítható edzéssel vagy táplálkozással, ám a megfelelő méretű implantátummal elérhető a kívánt forma és méret. Napjainkban már teljes biztonsággal ajánlják a szakemberek az implantátumokat, s a forma, valamint a beültetés helye szerint akár teljesen természetes hatás is elérhető.

Helyreállítás – szülés utáni plasztikai műtét

A terhesség igencsak igénybe veszi a női szervezetet, s nyomai a szülés és a szoptatás után sem mindig tűnnek el. A hason megjelent striák, a logó bőr, a megereszkedett keblek, vagy a plusz kilók sok nő számára okoznak problémát. Nem véletlen, hogy a plasztikai sebészetek gyakran kifejezetten szülés utáni csomagokkal állnak a nők rendelkezésére, melyek nem csak mellplasztikát, de például hasplasztikát is magukban foglalnak. Azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy a zsírleszívás soha nem a fogyókúra eszköze, sokkal inkább egyfajta megoldás a testszobrászatra, főként centiméterekben mérhető eredményt kínálva.

Fiatalító plasztika – harc az öregedés ellen

 

Az évek múlása mindkét nemre hatással van. Az arc egyes részein megjelenő ráncoktól legegyszerűbben ráncfeltöltéssel szabadulhatunk meg, de az arcfelvarrás is egyfajta lehetőséget kínál akkor, ha a ráncokhoz beadott injekciók már nem bizonyulnának elegendőnek. Idővel a női keblekre sajnos hatással van a gravitáció, aminek eredményével azonban nem kell szükségszerűen együtt élni. A mellfelvarrás látványos változást kínál, és nem ritkán mellnagyobbítással együtt választják ezt a megoldást a páciensek. Ugyan a sport és az egészséges táplálkozás bizonyos mértékig képesek fiatalon tartani a testet, de ha bizonyos területeken ez mégsem bizonyulna elegendőnek, akkor a plasztikai sebész nagy segítséget nyújthat.

Speciális igények, korszerű eljárások – Milyen a jó plasztikai sebész?

Ma már nem számít különlegességnek a fenéknagyobbítás, de az intimplasztika iránt is mind többször érdeklődnek a nők. Nem csak a gyengébbik nem fordul azonban magánklinikákhoz, hanem a férfiak is fontosnak tartják a vonzó megjelenést. Esetükben a zsírleszívás, a ráncfeltöltés gyakran választott eljárások, de a hajbeültetés mellett is egyre többen teszik le a voksot. A hormonális változások és azok negatív hatásai egyik nemet sem kímélik, ezért a plasztikai sebészetek is igyekeznek ennek megfelelően is összeállítani szolgáltatásaik kínálatát. A korszerű sebészeti eljárások, a felhasznált alapanyagok és módszerek az elmúlt években bebizonyították, hogy az orvostudomány minden korábbinál gyorsabban fejlődik. Miért ne használnád ki mindezt akkor, ha szebbé, fiatalabbá, formásabbá szeretnél válni?

Nem csak magabiztosságot nyerhetsz!

S hogy miért örvendenek hatalmas népszerűségnek a plasztikai beavatkozások? A megváltozott külső jegyeknek köszönhetően a páciensek nagyobb magabiztossággal élik meg mindennapjaikat, ami mind a magánéletben, mind a karrier terén megmutatja pozitívumait. Az önbizalom azonban nem az egyetlen előny, amelyért megéri elgondolkodni a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeken. A fellépésen és a megjelenésen megmutatkozó magabiztosság az egész életminőséget képes javítani, ami túlmutat azon, hogy mekkora melltartót viselsz majd, vagy látható-e az évek múlása arcodon. Szakember iránt érdeklődve fordulj bizalommal olyan megbízható, plasztikai sebészettel foglalkozó klinikához, amely már számtalanszor bizonyította prémium színvonalát!

Ajánlott plasztikai magánklinikák:

PSB-logo