Top 10 plasztikai sebész

Bemutatjuk Magyarország top 10 plasztikai sebészét

top 10 plasztikai sebész

Hazánkban rengeteg kiváló plasztikai sebész praktizál, melyek közül három nevet mindenképp a többi elé kell sorolnunk. Komoly tanulmányok, egy életen át való tanulás, az újdonságok megismerése és gyors átvétele, majd eredményes és biztonságos alkalmazása, nemzetközi elismertség, fontos tisztségek betöltése és a legrangosabb tagságok adják a plasztikai sebészek rangsorolásának alapját. De van itt még egy tényező, mégpedig talán a legfontosabb. Ez a tényező a páciensek, az emberek elismerése. Következzék most a top 10 plasztikai sebész, kezdve a három legnépszerűbb és legsikeresebbel, akik nagy eredményeket tettek le az asztalra!

Budapest három legjobb plasztikai sebésze

  1. Dr. Vincente Rodrigodr-rodrigo-Budapest

A legjobb külföldi származású magyar plasztikai sebészként van számon tartva. Nemzetközi karrier, ISAPS tagság és főorvosi tisztség említendő az első helyen, azonban a külföldi tanulmányok és előadások, valamint a népszerűség sem hagyható ki. A doktor úr a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum főorvosa és társtulajdonosa, a legrangosabb tagságokkal bír és rengeteg magyar valamint külföldi fordul meg kezei alatt.

többet rodrigoról

  1. Dr. Karvász Tamás

Szintén ISAPS tag, ezen kívül vezető orvosa és Dr. Vincente Rodrigohoz hasonlóandr karvász tamás társtulajdonosa a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnak. Karvász doktor érdemei közt fontos megemlítenünk, hogy igazi úttörő a szakmában. Új keletű alakformáló beavatkozásokat honosított meg Magyarországon és sok egyéb plasztikai eljárást próbált ki majd vezetett be hazánkban. Arcfiatalítás és mellműtétek területen kimagaslót alkotott, előadásokat is tartott e témákban.

  1. Dr. Wágner Páldr wágner pál

Szintén vezető orvos a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban és szintén nagy elismertségnek és szimpátiának örvend a páciensek és leendő páciensek körében. Széleskörű tanulmányai, az új eljárások, módszerek szakadatlan nyomon követése és alkalmazásának sikerre vitele jellemzi. Például az elsők között volt Magyarországon, akik laporoszkópos műtétet hajtottak végre.

többet wágnerről

A vidéki városok plasztikai sebészei

  1. Dr. Fábián Zsolt Debrecenben mellett Egerben, Kisvárdán, valamint Szatmárnémetiben és Nagyváradon is praktizál.
  2. Dr. Molnár Csaba szintén debreceni plasztikai sebész, aki 2010 óta országos szinten fontos tisztséget tölt be, mégpedig Plasztikai és Égéssebészeti Országos Szakfelügyelő Főorvos. Ő is rendelkezik ISAPS tagsággal, sőt 2012-től az ISAPS Magyarországot képviselő nemzeti titkára.vidéki plasztikai sebészek
  3. Dr. Viczián Csaba Szegeden érhető el. Szinte minden neves plasztikai sebészeti osztályon megfordult már, széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik. Itthon és külföldön is folyamatosan képezi magát, valamint előadásokat is tart.
  4. Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész szintén Szegeden él és dolgozik. IPRAS, MPHEST, EURAPS tag, aki több évig töltött be vezetőségi szerepet az említett társaságoknál. Számos külföldi továbbképzésen vett részt Tel Avivtól San Franciscoig, így szerezve széleskörű ismereteket és gyakorlatot. 2007 óta a szegedi Szent Gellért magánklinika vezetője.
  5. Dr. Sándor Imre sebész, traumatológus és plasztikai sebész, valamint regionális plasztikai sebész szakfőorvos és igazságügyi orvos-szakértő, aki Sopronban és Szombathelyen praktizál.
  6. Dr. Nagy Lajos Vác városában és Óbudán érhető el. Fő területei a mellfelvarrás, mellnagyobbítás, hasplasztika. Többek között a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) és a International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery tagja.
  7. Dr. Fierpasz Ferenc a békéscsabai  plasztikai sebész mellplasztikától kezdve az arcműtéteken át az intim plasztikáig végez beavatkozásokat. IPRAS ÉS MPHEST tagsággal bír, tudományos tevékenysége számos kongresszusra kijuttatta (Rhodos, Stockholm).

 A három budapesti plasztikai sebészt az alábbi képre kattintva is elérhetiplasztikaisebeszetbudapest.org